MÍNIMA OLÍMPICA PER DOLORES PULIDO EN MARATÓ

0
111

Dolores Pulido (FILA TEAM) va aconseguir el passat diumenge la mínima olímpica en la proba de marató. L’atleta andalusa va arribar en tercera posició en la Marató de Pàdua (Itàlia) amb un temps de 2:36:43, rebaixant la mínima que era de 2:37:00 Amb aquesta marca ja són tres les atletes espanyoles amb mínima per els Jocs d’Atenes (Beatriz Ros, Maria Abel i la mateixa Dolores Pulido). La Federació espanyola ha anunciat que durant la primera setmana de maig donarà la llista dels atletes seleccionats per a l’Olimpiada en la prova de marató.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada