COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS 2004

0
55

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.004 que tradicionalment representa l’inici de la temporada de competicions en pista a l’aire lliure. Aquest any, a la Lliga Catalana de Clubs es disputaran dues jornades classificatòries els dies 18 i 25 d’abril, i una jornada final el dia 2 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d’Honor d’àmbit estatal. Els encontres d’aquesta primera jornada es realitzaran a l’Estadi Municipal de Sant Celoni, organitzat pel CA Sant Celoni, el Grup A; i a l’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel CA Laietània, el Grup B.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari