La Selecció Catalana de Curses de Muntanya debuta a la Copa d´Espanya

0
42

Amb la disputa de la VI Marató de Muntanya de la Marina Alta, a la localitat de Gata de Gorgos (Alacant), el proper 18 d´abril, la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, debutarà a la Copa d´Espanya 2004 de l´especialitat. La Marató de la Marina Alta, amb una distància de 42,195 Km, i 3.740 metres de desnivells acumulat, transcorre en un 71% per senders i la cota màxima per la que passa la cursa és de 605 metres. Aquesta cursa no s´adapta del tot a les característiques a les que estan acostumats els nostres corredors, que es desenvolupen millor en curses de més alçada i amb desnivells més forts, però no tota la geografia de la península té aquestes característiques. La Selecció Catalana estarà present amb tres corredors i dues corredores. En homes estaran presents el jove debutant Pere Aurell (Unió Excta. Matadepera), campió sub-23 de la Copa Catalana 2003, i els experts Xavi Cadena (Unió Excta. Urgellenca) i Quico Soler (Centre Quitxalla Excta.). En categoria de dones estaran presents la també debutant Roser Español (UEC Mataró), sub-campiona de Catalunya i de la Copa Catalana de l´any 2003, i la veterana Marta Busquets (Centre Excta. Súria), encara que la presència d´aquesta última estarà supeditada a la seva recuperació d´una tendinitis inoportuna. L´objectiu dels components de Selecció Catalana que disputaran la Copa d´Espanya és intentar assolir els èxits de la temporada passada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari