Arrenca la temporada de pista a l´aire lliure

0
31

Aquest cap de setmana arrenca la temporada de pista a l´aire lliure amb dos campionats en els que els atletes del Club Atletisme Tarragona hi tindran una presència destacada. D´una banda, es disputa a les Pistes Municipals de Camp Clar,a Tarragona, el Campionat Territorial de proves combinades, en diferents categories. Prendran part en aquesta competició Adrià Serres, actual campió territorial, Robert Romaní i Ferran Tortosa, en la prova del decathló masculí, així com Anna Solé i Maria Bertran en l´heptathló juvenil. A destacar l´absència de l´actual campió nacional junior de l´especialitat, Carles Torra, que es troba en el procés de recuperació de la seva lesió. D´altra banda, es disputa a Calella el Campionat Català de 10.000 metres, juntament amb una prova paral.lela de 10.000 metres, oberta a tots els participants, en la que prendran part Carles Ferrer i José F. Garcia Navarrete. Aquetes proves marquen doncs la fi de la temporada d´hivern, durant la qual els atletes del Club Atletisme Tarragona han aconseguit fins a onze medalles a nivell català en diferents competicions i hi ha hagut fins a vuit participacions en campionats estatals, tant de cros com de pista coberta. Tots aquest resultats han portat al club a situar-se com a millor club junior masculí de Catalunya, així com a sisè club absolut masculí de segona divisió en pista coberta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari