Celebrada amb èxit la I Cursa de Muntanya Gironella – Camp de Parets – Gironella.

0
189

El gironellenc Pere Cardona s´imposa en la 1a edició de la Cursa de Muntanya Gironella – Camp de Parets – Gironella, celebrada el passat diumenge 21 de març. Cardona va imposar un fort ritme des dels primers quilòmetres que només va poder seguir el també corredor de Gironella, Guillem Vilalta (Fila – Domingo Catalan). Al final el podi masculí va quedar format per: 1. Pere Cardona 01:38:01 2. Guillem Vilalta (Fila- Domingo Catalan) 01:38:40 3. Albert Comellas Vilalta (Club Esquí Berguedà) 01:44:28 Pel que fa al podi femeni el 1er lloc va estar compartit per Carme Rial i Silvia Soler, totes de dues de Gironella, que van arribar juntes a meta. En tercera posició va quedar la corredora del CN Sallent, Montse Diaz. 1. Carme Rial 02:29:52 1. Silvia Soler (Centre Alpí Gironella) 02:29:52 3. Montse Diaz (CN Sallent) 02:44:14 Tots els atletes van destacar la duresa de les rampes a la pujada fins a Camp de Parets (1050m) que van ser un dels alicients d´aquesta cursa de 22 km. Classificacio general a : <a href="http://www.centrealpigironella.org">centrealpigironella.org</a>.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada