El lleidatà Albert Sagués, nou representant dels atletes catalans

0
77

El lleidatà Albert Sagués ha sigut elegit nou president de la comissió d´atletes de la Federació Catalana d´Atletisme. L´atleta de Bellvís s´ha marcat com a principal objectiu "incrementar la presència dels atletes a la junta directiva de l´ens federatiu", va explicar. En aquest sentit, el pròxim dia 29 de març mantindrà una reunió amb els dos candidats a la presidència de la Federació Catalana, Romà Cuyàs, i Germán Alonso, als quals farà arribar les principals demandes del col·lectiu que representa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada