La Marató de Barcelona, que es correrà aquest diumenge, presenta un gran cartell

0
86

La 27a edició de la Marató de Barcelona reunirà aquest diumenge, a partir de les 8.30 del matí, un total de 5.350 atletes inscrits, més que en edicions anteriors. Hi seran els últims que han inscrit el seu nom en el palmarès de la competició: entre els quals hi ha el marroquí Abdesalam Serrokh, dues vegades guanyador de la prova i que encara conserva la millor marca, Benito Ojeda, també bicampió, i Eva Sanz, que va guanyar la cursa l´any 1999. Tots tres formen part del grup de favorits.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada