Eva Ledesma s´imposa en el duatló de Castellfollit

0
81

La triatleta lleidatana Eva Ledesma, amb un temps d´1 hora i 8 minuts, va tornar a imposar-se en la segona prova del circuit català de duatló, celebrada a Castellfollit de la Roca (Girona), on també es disputava el Català per grups d´edat. Aquesta nova victòria constata el gran estat de forma de Ledesma que, com en la prova de Terrassa, va controlar la cursa des de l´inici. Va arribar la primera al tram de ciclisme després dels cinc primers quilòmetres de cursa a peu. En bicicleta gairebé no va trobar oposició i es va escapar en solitari. Va acumular un avantatge de més de dos minuts. Els últims dos quilòmetres a peu van ser un pas triomfal per a la triatleta del Club INEFC Lleida. Article extret de Diari Segre

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada