Bernadó i Moreno, triomfadors a la Mitja Marató de Balaguer

0
32

L´intens fred que va fer ahir al matí a Balaguer no va espantar els 280 atletes que no van dubtar a posar-se els pantalons curts i les sabatilles esportives per participar a la <a href="http://www.balaguer.net/esports/activitats/mitjamarato/mitjamarato.htm#">XVI Mitja Marató de Balaguer</a>. El gran guanyador d´<a href="http://www.balaguer.net/esports/activitats/mitjamarato/classificacio.htm">aquesta edició </a>va ser l´atleta andorrà Toni Bernadó, que va tardar 1 hora, 7 minuts i 58 segons a completar els 21 quilòmetres i 97 metres de la cursa, en què els corredors van haver de realitzar un viatge d´anada i tornada a la capital de la Noguera passant per Sant Llorenç de Montgai. Després de l´atleta del Principat, va arribar Joan Prat més de tres minuts (1 hora, 11 minuts i 41 segons). El de Tàrrega va quallar una gran prova, però no va poder fer res per seguir l´intens ritme imposat per Bernadó en el tram final de la cursa. La tercera plaça va ser per a Josep Llobera, que va creuar la línia de meta situada a la plaça Mercadal cinc minuts després que no fes el guanyador. En categoria femenina, la més ràpida va ser Noemí Moreno, que va desmostrar una gran fortalesa física i no va donar opció als rivals. La guanyadora va estar secundada al podi per Antonia Hermoso i Laura Rius, que van obtindre la segona i tercera posicions. | En veterans, el triomf va recaure en Pere Martínez, que va superar Stephen Sharp i Joan Ribes, que es van haver de conformar amb la segona i la tercera places, respectivament. D´altra banda, durant la jornada també es va celebrar la setena Diada Atlètica de Balaguer que va reunir un bon nombre d´escolars de la comarca que van participar en diverses curses pels carrers de la capital de la Noguera. A causa de la duresa de la prova, l´organització va instal·lar a la línia d´arribada un estand on es van efectuar massatges als atletes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari