CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 20 i 10 KM. MARXA

0
27

Aquest diumenge 29 de febrer l’Ajuntament del Prat del Llobregat amb la col·laboració del Club Pratenc Associació d’Atletisme organitzen el Vè Campionat de Catalunya Absolut de 20 quilòmetres marxa masculí i el XXIVè de 10 quilòmetres femení conjuntament amb el XXIXè Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat. La matinal atlètica es desenvoluparà en el circuit urbà situat a l’Avinguda Verge de Montserrat del Prat del Llobregat i està prevista la participació d’atletes importants com José Antonio González Gorbacho, recent Campió d’Espanya de 50 km en ruta, David Marquez i Juan Manuel Morales, Campió de l’edició anterior. | HORARI 11,30 h 20 km Absolut masculí 12,15 h 10 km Absolut femení

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari