Aquest diumenge es disputa la Mitja Marató Ciutat de Balaguer

0
26

La cursa es celebrarà aquest diumenge 29 de febrer de 2004. L’hora de sortida és a 2/4 d’11 del matí. La cursa es considerarà tancada a les 2 h. 30’ d’haver començat. Cursa oberta a tothom sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat. Distància de 21,097 Km. Certificada per R.V. meassurer AIMS . Recorregut: Balaguer (sortida Passeig de l’Estació – Gerb – Sant Llorenç – Balaguer (arribada plaça del Mercadal). Avituallament cada 5 Km. aproximadament.| • Hi haurà servei guarda-roba i dutxes. Entrada gratuïta a la piscina coberta (cal portar banyador, gorra i sabatilles de bany). • Les categories es regiran per l’any de naixement, i queden establertes, dividides en categories masculina i femenina, de la següent manera: 1 M – 7 F nascuts posteriors a 1986 2 M – 8 F nascuts del 1984 al 1986 3 M – 9 F nascuts del 1964 al 1983 4 M – 10 F nascuts del 1954 al 1963 5 M – 11 F nascuts del 1944 al 1953 6 M – 12 F anteriors a 1944 • L’organització podrà sol•licitar el D.N.I. o document identificatiu per comprovar l’edat de l’atleta. • A tot participant que acabi la cursa se li farà lliurament d’una bossa amb provisions i un obsequi. • L’organització disposa d’una assegurança per cobrir qualsevol accident que es produeixi durant el desenvolupament de la cursa. • Els drets d’inscripció són de 7 euros. • Tancament d’inscripció: Les inscripcions es tancaran el dia 26 de febrer, o quan s’arribi a 300 inscrits. No es podrà fer cap inscripció el mateix dia de la cursa. • Pel sol fet de participar, s’accepta el present reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l’organització, que serà inapel•lable. PREMIS • Als 10 primers de la general masculina i a les 5 primeres de la general femenina. • Als 3 primers de cada categoria (sempre que no en tinguin a la general). • El primer classificat de la general masculí i femení, serà obsequiat amb un pernil. L’equip guanyador, tant masculí com femení amb una cistella. Els primers classificats balaguerins, masculí i femení, amb un viatge d’un cap de setmana. • El rècord del circuit es premiat amb 300 euros tant en categoria masculina com en categoria femenina: Josep M. Casas Ledesma (1h. 5’ 20’’) Elisenda Pucurull Caldenteny (1h. 18’ 51’’)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari