Gran Premi Català de Cros – CROS DE RUBI

0
94

Aquest diumenge s’ha celebrat el XXVIè Cros de Rubí – Trofeu Intersport Edelweiss, organitzat per la Unió Atlètica Rubí i l’Ajuntament de la Ciutat. Ha estat una esplèndida matinal atlètica amb una bona participació acompanyada d’un bon dia de sol en un circuit conegut per tots per la seva duresa. La victòria en categoria femenina ha estat per Sílvia Montané (FCB) seguida de Louise Brown (AAC) i el tercer lloc ha estat per la Meritxell Calduch (CA Manresa). En homes s’ha imposat Roger Roca (CA Igualada) seguit de Marco A. Cepeda (FCB) i Albert Pineda (FCB). Amb aquesta cursa termina l’edició del Circuit Gran Premi Català de Cros que aquest any ha esta dominat per la Rosa Maria Morató (FCB) i Ayad Lamdassem (CA Dominiques Lleida), absents avui a Rubí. Amb la victòria d’avui, Sílvia Montané aconsegueix el segon lloc del Gran Premi i passa a Louise Brown el tercer. En homes, la victòria de Roger Roca no ha estat suficient per a desbancar a Pol Guillén del segon lloc de Gran Premi, aconseguint el d’Igualada la tercera plaça i Marco A. Cepeda la quarta. <br> Amb més de 700 inscrits aquests cros es consolida com un dels més importants de Catalunya

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada