CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20

0
102

El passat dissabte 10 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en categoria Sub-20. L’Agrupació Atlètica de Catalunya – UBAE ha estat la gran dominadora d’aquest esdeveniment esportiu al imposar-se clarament tant en la categoria masculina com en la femenina. En homes la victòria ha estat més contundent gràcies als cinc primers llocs individuals i cinc segons llocs aconseguits pels atletes de l’AAC-UBAE. El Futbol Club Barcelona s’ha classificat en segona posició i la Joventut Atlètica de Sabadell en tercera. En dones, tot i només aconseguir tres primers llocs individuals, l’Agrupació també ha guanyat el títol autonòmic amb claredat, seguit en aquest cas per l’Integra 2 i pel F.C. Barcelona respectivament.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada