criteri de selecció dels participants a la Marató dels jocs del 2004

0
70

Aquest mati he tingut coneixement del criteri de selecció dels participants a la Marató dels jocs del 2004, sera un criteri comú per a tots els comites nacionals, es tracta de d´evitar el conflicte de comparar registres aconseguits de manera diferent, es a dir si l´atleta A corra a Londres (dia de vent i pluja) i fa 2 h 11´ i l´atleta B corra a Barcelona (dia idilic) i fa 2 h 10´, a qui triem?, no cal dir que molts seleccionadors tenen que triar entre mes de dos atletes. La solució que han trobat despres de reunions molt discretes, es que tots els corredors de qualsevol paris que vulguin anar a la marató olímpica, tindran que guanyar-se el dret a una sola carta, aquesta marató de clasificacio es te que fer uns mesos abans dels jocs (per a poder recuperar) i te que tenir relació amb Grècia, el lloc triat per unanimitat es l´Escala, es a dir la segona edició d´aquesta Marató tindrà un gran ressò. Fins aviat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada