MIZUNO NOU SPONSOR TÈCNIC DE LA SAN SILVESTRE BARCELONESA 2003

0
97

La marca japonesa Mizuno, que a Espanya està representada per l´empresa de distribució Grupo Vilella, S.A., ha arribat a un acord amb l´Organització de la San Silvestre Barcelonesa 2003 per ser l´sponsor tècnic de la prova. La San Silvestre és una de las proves atlètiques de més repercussió en tot el món, ja que es disputa en gran part de les ciutats més importants d´arreu del món, amb la característica principal que es disputa l´últim dia de l´any, fet que li dóna un caràcter festiu i de celebració. La cursa de Barcelona celebra el seu 5è aniversari, i a pesar de la seva joventut, s´ha consolidat entre les més importants del territori nacional.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada