XIII CONGRÉS DE L’EAP A FRIBOURG

0
158

Es confirma el 29 de maig com a data del XIII Míting Internacional de Palafrugell El passat cap de setmana , del 7 al 9 de novembre del 2003 , s’ha celebrat a la ciutat suïssa de Fribourg el Congrés anual de l’EAP ( Europe Athletisme Promotion). En aquest congrés s’han presentat quatre noves candidatures a membres del clrcuit : – Lugano – Suïssa – Sestriere – Itàlia – Val d’Aosta – Itàlia – Bilbao – Espanya Després de fer les corresponents presentacions, val a dir que totes quatre organitzacions ja tenen uns quants anys de rodatge, es va acordar per unanimitat acceptar-les. En el capítol de baixes cal esmentar els mítings de Biella – Itàlia ( que deixarà de fer-se) i el de Brasschaat – Bèlgica que s’incorpora al circuit de la AEA. Val a dir també que enguany es farà una primera prova a Gènova – Itàlia (27 de febrer) i a Dour – Bèlgica (7 de febrer) de reunions en pista coberta. Es preveu que en propers anys pugui sorgir un circuit EAP de reunions en pista coberta. | El calendari inicialment previst és el següent: L’AIGLE França 2 Maig PALAFRUGELL Espanya 29 Maig DONNAS Itàlia 2 Juny LUGANO Suïssa 5 Juny GINEVRA Suïssa 12 Juny GAVA Espanya 13 Juny BILBAO Espanya 19 Juny FRIBOURG Suïssa 26 Juny CELLE LIGURE Itàlia 29 Juny NAMUR Bèlgica 2 Juliol BRON França 3 Juliol LOUGHBOROUGH Gran Bretanya 17 Juliol SESTRIERE Itàlia 2 o 3 Agost NIVELLES Bèlgica 14 Agost Finalment es va decidir el calendari dels propers congressos, que va quedar així: 2004 Bron França 2005 Lugano Suïssa 2006 Loughborough Gran Bratanya 2007 Bilbao Espanya

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari