ATLETISME AL PATI DE L’ESCOLA

0
50

Aquest dimarts s’ha presentat a la seu de la Federació Catalana d’Atletisme el CD “Atletisme al Pati de l’Escola”. Aquest projecte, encarregat per la Federació Catalana a Joan Rius, professor de l’INEFC de Barcelona, reconegut pedagog i entrenador d’atletisme, té com a principal objectiu el de donar l’oportunitat als escolars de conèixer i practicar l’atletisme a la mateixa escola. Aquest CD és bàsicament un manual. Els continguts són tres Unitats Didàctiques, una per cada cicle de primària, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys amb la intenció que professors, monitors i entrenadors puguin utilitzar-ho com a eina de treball. En aquestes Unitats es treballen les habilitats i destreses bàsiques, els fonaments de l’atletisme dissenyats per fer l’activitat al pati de l’escola, amb el grup classe, i amb els materials a l’abast. A cada Unitat trobarem els elements propis de les diferents especialitats atlètiques. Aquesta obra pretén adaptar l’atletisme no competitiu a l’infant, i a la vegada ésser un instrument de suport als mestres. S’ha elaborat d’acord amb el disseny curricular vigent i permet aprendre adequadament en un marc lúdic.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari