La RUA busca patrocinadors i noves promeses

0
47

Aquest patrocinador és imprescindible per tal de poder finançar la participació dels atletes en les diverses competicions espanyoles, com els Campionats d´Espanya de cross per clubs, el de pista coberta i pista a l´aire lliure, així com en el Campionat Europeu de Cross d´Anglaterra (dies 12 i 13 de desembre) i en el Mundial de Cross que es celebrarà a Bèlgica. Per aquest motiu el club fa un crida a totes les empreses interessades a contactar amb ells. Cal recordar també, que la RUA és el club que més èxits esportius va aportar al poble la temporada passada, aconseguint tres Campionats d´Espanya, 2 Sotscampionats i 2 tercers llocs, a més de la presencia internacional dels atletes del club. Els atletes de la RUA, sota la direcció d´Anastasio Hileno, preparen la temporada 2003/2004 des de l´1 de setembre, amb entrenaments diaris i fins i tot diumenges. La plantilla d´atletes ha estat reforçada amb noves incorporacions en les categories de promoció, amb nois i noies de Ripollet i d´altres municipis de les rodalies. Tot i això, el club resta obert a la incorporació de nous atletes. Les inscripcions es poden fer a la pista d´atletisme del PAME i al local de l´entitat, al carrer Magallanes 22, el telèfon de contacte del club és el 936912013.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari