Ester Hernández guanya la Copa d´Espanya de Curses de Muntanya

0
81

La corredora de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, Ester Hernández (Centre Excursionista de Súria), es va proclamar diumenge campiona de la III Copa d´Espanya de Curses de Muntanya, en quedar segona a la <a href="http://www.savall.org/maratocatalunya/default.html">Marató de Catalunya de Sant Llorenç Savall</a>. Ester tanca així una esplèndida temporada, ja que enguany també s´ha proclamat Campiona d´Espanya i va assolir la segona posició al Trofeu Kima, una de les curses de muntanya més dures que se celebren arreu del món.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.