CALENDARI DE COMPETICIONS 2003-2004

0
132

L’Assemblea Extraordinària de la Federació Catalana d’Atletisme celebrada ahir dilluns 20 d’octubre va aprovar, a proposta de la Junta Directiva, el Calendari Oficial de Competicions per a la propera temporada 2003/2004. En la temporada de cros, que comença el primer cap de setmana de novembre, destaca la celebració de la quarta edició del Circuit Gran Premi Català de Cros. La temporada catalana de marxa atlètica començarà a Hostalets de Pierola el 23 de novembre. La temporada de Pista Coberta començarà a partir del 13 de desembre de 2.003 al CAR de Sant Cugat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada