300 nens participen a la 9a Jornada de Miniatletisme a Vilanova

0
108

El Club esportiu Vilanova i la Geltrú va organitzar dissabte passat la 9a Jornada de Miniatletisme, conjuntament amb la Federació Catalana d´Atletisme. L´esdeveniment consisteix que cada nen fa un total de deu activitats: velocitat, tanques, salt de llargada, triple, alçada i perxa, i els llançaments de pes, cèrcol, javelina i martell. La jornada va ser coberta per diverses escoles de la comarca, que van participar amb un total de 300 nens i nenes de cursos de primària. Tota la jornada es va desenvolupar amb normalitat i un cop acabades totes les activitats es va cloure l´acte amb una cursa al voltant de la pista i amb el lliurament d´obsequis als participants.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada