300 nens participen a la 9a Jornada de Miniatletisme a Vilanova

0
27

El Club esportiu Vilanova i la Geltrú va organitzar dissabte passat la 9a Jornada de Miniatletisme, conjuntament amb la Federació Catalana d´Atletisme. L´esdeveniment consisteix que cada nen fa un total de deu activitats: velocitat, tanques, salt de llargada, triple, alçada i perxa, i els llançaments de pes, cèrcol, javelina i martell. La jornada va ser coberta per diverses escoles de la comarca, que van participar amb un total de 300 nens i nenes de cursos de primària. Tota la jornada es va desenvolupar amb normalitat i un cop acabades totes les activitats es va cloure l´acte amb una cursa al voltant de la pista i amb el lliurament d´obsequis als participants.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari