Agustí Roc campió del Món de curses de muntanya

0
85

Amb la tercera posició aconseguida avui a Malàisia, Agustí Roc (Centre Excursionista Sant Boi) ha revalidat el títol de campió del Món de curses de muntanya. Agustí Roc campió de Món Agustí Roc ha marcat el ritme de la cursa en tota la pujada al Mt. Kinabalu amb la intenció de deixar lluny el més aviat possible el seu maxim rival, l´italià Lucio Fregona. En el pas del cim han passat primers junts Ricardo Mejia i Marco de Gasperi, seguits d´Agustí Roc. Aquestes posicions ja s´han mantingut fins a la línia d´arribada. Els guanyadors han fet un temps de 2:36:57 i Agustí Roc 2:42:11. Joan Colomer (Unió Excursionista de Vic), setè a la cursa, ha mantingut la quarta posició del mundial empatat a punts amb Dennis Brunod. Classificació del Mundial: 1. Agustí Roc 338 2. Lucio Fregona 308 3. Jean Pellissier 254 Cal recordar que ahir la catalana Teresa Forn es va proclamar campiona del Món en categoria femenina, amb la qual cosa la Selecció Catalana de Curses de Muntanya ha fet el doblet en el Campionat del Món. Els dos campions del Món catalans arribaran a Barcelona el proper dimarts a les 14:40h.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada