Alejandro Gómez, baixa per a el Campionat del Món de Mitja Marató a causa d´una grip

0
22

L´atleta Alejandro Gómez serà baixa per al Campionat del Món de Mitja Marató, que es disputarà dissabte que ve a Vilamoura (Portugal), segons ha informat la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA). Alejandro té una grip des de fa 15 dies i no ha pogut superar-la a temps per formar part de l´expedición. D´aquesta forma, Luis Landa ha cridat l´alabès Iván Sánchez per substituir el gallec. Iván Sánchez es va proclamar Campió Iberoamericà de mitja marató diumenge passat a Buenos Aires. La millor marca del vitorià és 1.05:29, aconseguida el passat 30 d´agost a Daegu quan va conquistar la medalla de bronze al Campionat Mundial Universitari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari