La 2a Marxa «Trenkakames» tindrà un recorregut de 90 quilòmetres

0
43

El grup muntanyenc de la Lira Vendrellenca organitzarà els dies 4 i 5 d´octubre la 2a edició de la Trenkakames, una marxa de resistència individual amb un recorregut de 90 quilòmetres, que s´ha de realitzar en menys de 24 hores i que es pot afrontar caminant o corrent, tot i que és imprescindible passar tots els controls. En aquesta edició, la prova serà puntuable per a la copa Catalana de Caminades i s´espera una participació superior que en la passada. El recorregut passarà pel Vendrell, Banyeres, Castell de Marmellar, Pla de Manlleu, Talaia de Montmell, Rodonyà, Masllorenç, Albinyana i Sant Vicenç. L´arribada estarà situada al Vendrell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari