Al tancament de les inscripcions per la travessa Matagalls Montserrat del

0
91

dia 16 de Setembre el nombre d´inscrits d´arreu i fora de l´estat superen els 2.200. A manca de tres dies per la realitzacio de l´activitat es problable que es superi entre un 10 o 15% els participans de l´any 2003. Des de l´organitzacio, es vol agrair la col·laboració de tots els excursionistes a l´hora de fer el registre i tanmateix la bona recepció sobre les indicacions de cura i respecte per l´entorn. Destacar novament que Mountain Wilderness amb col·laboracio amb la comisió de natura del Club han estat treballant per que la travessa sigui un exemple de respecte a la natura i posar a l´abast de tot-hom els indicadors dels llocs per les deixalles ja que aquest seran selectius. A la sortida i l´arrivada es realitzaran enquestes sobre medi ambient a carrec de l´associacio esmentada i un altre a carrec de l?institut de medicina de muntanya Castello Roca sobre la preparacio i els peus en les travesses de resistencia.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada