Campionat d´Europa de Cros per Clubs

0
65

Finalment el Club d´Atletisme Valls d´Andorra no organitzarà el Campionat d´Europa de Cros per Clubs que teniem previst celebrar al Principat d´Andorra durant la primera setmana del mes de febrer del 2004 degut principalment a que no es va poder presentar la nostra candidatura durant la reunio tecnica que es va celebrar el dia abans de la disputa del Campionat d´Europa de Cros per Clubs que es va fer a Jaen, doncs els integrans el nostre equip aixi com els responsables que havien de desplaçar-se fins Jaen no ho van poder fer per problemes climatologics. Per aquesta rao finalment el C.A. Valls d´Andorra declina l´organitzacio d´aquest campionat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada