Campionat d´Europa de Cros per Clubs

0
32

Finalment el Club d´Atletisme Valls d´Andorra no organitzarà el Campionat d´Europa de Cros per Clubs que teniem previst celebrar al Principat d´Andorra durant la primera setmana del mes de febrer del 2004 degut principalment a que no es va poder presentar la nostra candidatura durant la reunio tecnica que es va celebrar el dia abans de la disputa del Campionat d´Europa de Cros per Clubs que es va fer a Jaen, doncs els integrans el nostre equip aixi com els responsables que havien de desplaçar-se fins Jaen no ho van poder fer per problemes climatologics. Per aquesta rao finalment el C.A. Valls d´Andorra declina l´organitzacio d´aquest campionat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari