Aquest diumenge es disputa la quinzena edicio del Crosss de L´Ametlla de Merola

0
75

amb la gran novetat de la desaparicio de les escales que feien d´acces a la part alta del circuit. Les obres del desdoblament de l´eix del Llobregat han fet desapareixer aquest element emblamatic i a la vegada odiat d´aquesta cursa berguedana. Com sempre l´objectiu de la organitzacio es compaginar la qualitat dels participants amb la quantitat. Els primeres manteninet els premis amb metal·lic, els segons mantenint la liturgia abitual : ambient, coca, sortejos, fotografia, bon tracte, … en definitiva una cursa orientada de totes totes als atletes participants.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada