Boulakouk i Mònica Ardid repeteixen triomf a Cervera

0
71

Els atletes Berazzouk Boulakouk, del Club Maratonians del Segre de Balaguer, i Mònica Ardid, del Fondistes Speedy barceloní, van repetir ahir victòria en la tercera edició de la Cursa Atlètica Ciutat de Cervera, que, organitzada pel Club Fondistes Racing de Cervera va reunir prop de 250 atletes a la capital de la Segarra. El marroquí Boulakouk no va poder millorar el temps que va firmar en la victòria de l´any passat i va creuar la meta parant el crono en 33´ 09". En canvi, Mònica Ardid, a més d´aconseguir del tercer triomf consecutiu en la Cursa Atlètica, ha batut en l´edició d´enguany el rècord d´aquesta prova amb un temps de 41´43". En la cursa masculina, la segona plaça va ser per a Josep Maria Bonastre, del Xafatolls de Mollerussa, i la tercera posició va ser per a Guillem Vilalta, del Domingo Catalán barceloní. Josep Llobera, del Xafatolls, va acabar quart. El segon lloc en la cursa femenina va ser per a Antònia Hermoso, del Maratonians del Segre de Balaguer, i Silvia Puigarnau, del CA Agramunt, va ser tercera. Les classificacions estan a la web d´atletisme Català Lleida

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada