QUATRE MOTORS PER A EUROPA

0
108

El proper cap de setmana, 6 i 7 de setembre, es celebrarà el quadrangular internacional júnior que porta el nom de “Quatre Motors per a Europa” que es realitzarà a Thonon-les-Bains, França. Aquesta serà l’edició número tretze d’una competició ja tradicional dintre del calendari atlètic català que es celebra des de l’any 1991. Enfronta a la selecció catalana amb els combinats de Baden-Württemberg (Alemanya), Rhône-Alpes (França ) i Llombardia (Itàlia). La modalitat de competició serà la suma de les puntuacions per llocs en les competicions individuals que es reflectiran en tres classificacions: masculina, femenina i total.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada