Huete oblida la decepció de París i pensa ja en Atenes

0
28

El badaloní Javier Cortés Huete vol passar plana com més aviat millor per la recent decepció en la marató dels campionats del món de París i pensar ja en el futur. El badaloní, que extreu com a principal conclusió de la seva defallida a París el fet que no aconsegueix aclimatar-se a les condicions de córrer una marató a l´estiu, farà ara uns dies de vacances i, tot seguit, començarà a preparar-se per a la temporada vinent, en què Huete pretén estar entre els tres millors maratonians estatals, recuperar la confiança de la Federació estatal i obtenir el passaport per a les Olímpiades d´Atenes del 2004. «Ha estat un pal molt dur i ara m´he de recuperar, sobretot en l´aspecte anímic. Em va costar moltíssim acabar la marató quan al quilòmetre 26 em va entrar flat. He arribat a la conclusió que en els campionats del món acuso molt la calor perquè sempre es fan a l´estiu i això és un handicap per a mi», comentava ahir Cortés Huete, que als seus 31 anys encara confia a obtenir un resultat brillant en uns mundials. «Jo segueixo l´exemple d´Abel Antón, que va ser campió del món de la marató a una edat avançada, als 37 anys crec. En el meu cas, i si aconsegueixo dosificar-me bé, penso que també puc estar sis o set anys al màxim nivell», argumenta Cortés Huete, que torna a estar en el punt de partida però no per això perd la confiança en si mateix. I és que malgrat les tres decepcions en els campionats del món de Sevilla, Edmonton i París el maratonià esta convençut que un dia o un altre aconseguirà un bon resultat que el situï entre els millors del món.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari