La migfondista Natàlia Rodríguez i la llançadora Berta Castells ja són a París

0
27

La tarragonina Natàlia Rodríguez i la torrenca Berta Castells, les dues representants territorials en el mundial d´atletisme que s´està disputant a l´estadi de Saint-Denis de París, van viatjar ahir a la capital francesa, on demà debutaran en la competició. La qualificació de martell, en què la júnior Castells (AA Catalunya) ho té gairebé impossible per classificar-se per a la final en la seva primera cita mundialista, es farà dimarts al matí, mentre que les sèries classificatòries dels 1.500 m femenins es disputaran dimecres al vespre, després de la final masculina dels 1.500.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari