La migfondista Natàlia Rodríguez i la llançadora Berta Castells ja són a París

0
82

La tarragonina Natàlia Rodríguez i la torrenca Berta Castells, les dues representants territorials en el mundial d´atletisme que s´està disputant a l´estadi de Saint-Denis de París, van viatjar ahir a la capital francesa, on demà debutaran en la competició. La qualificació de martell, en què la júnior Castells (AA Catalunya) ho té gairebé impossible per classificar-se per a la final en la seva primera cita mundialista, es farà dimarts al matí, mentre que les sèries classificatòries dels 1.500 m femenins es disputaran dimecres al vespre, després de la final masculina dels 1.500.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada