Blanco fa una cursa magnífica i passa a la final dels 3.000 m obstacles del mundial

0
93

El lloretenc Josep Lluís Blanco va fer ahir una cursa magnífica en les semifinals dels 3.000 m obstacles del mundial d´atletisme de París, i va aconseguir la classificació per a la final d´aquesta prova, que es disputarà dimarts que ve a 2/4 de 10 de la nit. Blanco, que debutava en un mundial en pista -fins ara n´havia disputat tres de cros-, va dominar part de la prova i va respondre a tots els canvis de ritme que no va provocar ell, i es va mantenir sempre en el grup capdavanter. El lloretenc va acabar la seva semifinal, la més ràpida de les tres que es van disputar, en tercer lloc, amb 8:18.76, per darrere del kenyà Ezequiel Kemboi, primer amb 8:18.09, i de l´holandès Vroemen Simon, que va ser segon amb 8:18.24.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada