José Ríos pateix una inoportuna apendicitis i es veu obligat a renunciar als mundials de París

0
98

José Ríos va veure frustrada la seva participació als mundials d´atletisme de París, que comencen el cap de setmana, per culpa d´una inoportuna apendicitis. L´atleta de Premià de Dalt va ser operat ahir a la tarda a la clínica Montepríncipe de Madrid i diu adéu a la temporada. Ríos, que fa poques setmanes va guanyar el seu quart títol estatal de 10.000 m, tenia previst competir al mundial en aquesta prova i possiblement en la de 5.000 amb opcions de fer un bon paper.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada