Quince atletas competirán en Corea del 20 al 31 de agosto

0
87

El Consejo Superior de Deportes (CSD) ha seleccionado a quince atletas para competir en la XXI Universiada que se disputará en Daegu (Corea) del 20 al 31 de agosto. La lista de atletas del CSD es la siguiente: HOMBRES ——- 800 m: Eugenio Barrios (F.C. Barcelona) 800 m: Daniel Ruiz Sotillo (A. D. Marathon) 1.500 m: Pedro Antonio Esteso Herrera (Puma Chapín Jerez) 5.000 m: Carles Castillejo Salvador (Integra 2) 10.000 m: Iván Galán Bardera (Kelme Playas Castellón) 3.000 obstáculos: César Pérez Segovia (Kelme Playas Castellón) Medio maratón: Iván Sánchez Díez (Norquimia) 20 km marcha: Jorge Ignacio Silva Crespo (Pabellón Subita) Longitud: Antonio Adsuar Bañuls (Pto. Alicante-Reebok) Martillo: Moisés Campeny Brugue (F.C. Barcelona) Decathlón: Oscar González Garrido (A. A. Moratalaz) MUJERES ——- 5.000 m: Judit Pla Roig (Integra 2) 5.000 m: Sonia Bejarano Sánchez (Universidad Salamanca) 20 km marcha: Carolina Jiménez Muñoz (Cueva de Nerja) Jabalina: Mercedes Chilla López (Valencia Terra i Mar)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada