HA MORT MIQUEL CONSEGAL

0
610

Aquest dijous 14 d´agost ha mort Miquel Consegal Oliveras a causa d´una leucèmia que patia des de fa temps. Miquel Consegal era membre destacat d´una família molt vinculada a l´atletisme. Ell mateix havia estat atleta internacional, diverses vegades Campió d´Espanya de salt amb perxa i recordista català. Aquest dissabte 16 es farà l´enterrament al tanatori de Les Corts a les 12,30 hores. La Federació Catalana d´Atletisme lamenta profundament aquesta irreparable pèrdua per a l´atletisme català i vol manifestar el condol a la seva família. Federació Catalana d´Atletisme

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada