Lluís Francesc Martín (GEiEG) bat el rècord gironí dels 800 metres

0
112

L´atleta del GEiEG Lluís Francesc Martín va batre ahir el rècord gironí dels 800 metres. Ho va aconseguir en un míting celebrat a la ciutat belga de Praschaap, on va fer un registre d´1:47.91. Martín va aconseguir, al final, el quart millor temps de tots els participants. El vencedor absolut i gran dominador de la prova va ser un atleta brasiler. L´anterior rècord gironí dels 800 metres, que era d´1:48.11, també estava en poder de Lluís Francesc Martín i el va aconseguir l´any passat, curiosament a Bèlgica.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada