PREPARA’T PER CORRER LA MITJA MARATÓ DE ST.CUGAT

0
83

El proper 12 d’octubre celebrarem el 20è aniversari de la Mitja Marató de St. Cugat. Tant el Club Muntanyenc de St. Cugat com el Club Natació St. Cugat venen organitzant-la durant tots aquests anys. S’ha lluitat per ser unes de les mitges maratons més importants del calendari atlètic nacional, i gràcies a l’il·lusió de tots els santcugatencs, participants de tota la geografia i a l’ajuda inestimable de tots els nostres patrocinadors estem molt aprop d’aconseguir-ho. Tan sols necessitem un petit esforç adicional per part de tots per lograr el nostre objectiu: MÉS PARTICIPANTS. Tothom hi pot participar ja que el temps límit per acabar la cursa serà de 2:30 hores. La carrera tindrà la sortida i arribada a la Rambla del Celler i corrent pels carrers més importants de la Ciutat anirem passant pels llocs més emblemàtics. És una bona oportunitat per conèixer la Ciutat d’una manera divertida i diferent. Si voleu més informació o per formalitzar la vostra inscripció podeu anar directament a la seu del Club Muntanyenc (Plaça de Barcelona, 5 – St. Cugat del Vallès), trucar als telèfons 93-674 53 96 (19 a 21 hores) o 93-268 01 14, enviar un correu electrònic a cmsc@wanadoo.es o a la web : www.terra.es/personal2/fromea/mm/inici.htm PREPARA LA MITJA DE SANT CUGAT, ENCARA ESTÀS A TEMPS

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari