Natàlia Rodríguez i Berta Castells certifiquen l´accés al mundial en exhibir-se a Jerez

0
92

La migfondista tarragonina Natàlia Rodríguez (Adidas) i la llançadora torrenca Berta Castells (AA Catalunya) van certificar en l´estatal de Jerez el seu lideratge estatal en els 1.500 m i el llançament de martell, respectivament, i la seva presència en el mundial a l´aire lliure, que es disputarà a París a finals d´agost. Totes dues ja tenien la mínima mundialista a la butxaca, però la normativa les obligava a demostrar la seva qualitat en el campionat estatal. En canvi, la llançadora reusenca de pes i disc Iratxe Quintanal, que també es va lluir a Jerez, ha hagut de donar per acabada la temporada. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada