La federació confirma verbalment a Josep Lluís Blanco que li reserva una plaça en el mundial de París

0
81

Josep Lluís Blanco ja sap, ni que sigui de manera verbal i extraoficialment, que aquest cop sí que anirà convocat amb la selecció que disputarà el mundial de París a l´estadi Saint Dennis, a partir del 23 d´agost. Li ho van comunicar al mateix estadi Chapín, a Jerez, diumenge al vespre, l´endemà d´haver obtingut el subcampionat estatal amb la seva millor marca de la temporada (8:16.93). Blanco podrà per fi batejar-se en competició internacional d´alt nivell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada