L´atleta de Torreforta busca aquest cap de setmana a Jerez el quart títol estatal consecutiu en els 1.500 m

0
73

L´atleta de Torreforta Natàlia Rodríguez (Adidas) lluitarà aquest cap de setmana a Jerez per eixamplar el seu regnat i sumar el seu quart títol consecutiu en els 1.500 m, la prova reina del mig fons. Després d´exhibir-se en la Golden League amb un primer lloc a París i un segon a Roma -on va establir un nou registre personal-, Rodríguez arriba pletòrica a l´estatal, el pas intermedi abans d´encarar-se al mundial de París a finals d´agost. La torrefortina espera ratificar la seva presència a la cita parisenca fent un exercici de normalitat i guanyant. Serà un dels grans focus d´atenció del campionat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada