Xavi Caballero confirma la participació en la marató de Berlín

0
88

Després de l´infortuni en forma de lesió que li va impedir classificar-se per al campionat del món de París, que es disputarà a finals d´agost i en què sí que participarà Javier Cortés Huete, el badaloní Xavi Caballero (Fila Team) va confirmar ahir l´assistència en la marató de Berlín, que es disputarà al mes de setembre. L´atleta s´està entrenant durant aquests dies a Itàlia, on correrà algunes curses abans de marxar cap a Suïssa per preparar-se en altura. Caballero confia a obtenir un dels millors resultats de la temporada en la marató de Berlín.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada