Milla en Pista a St Coloma

0
56

Molts atletes de la comarca varem poder disfrutar d´una prova molt atractiva pero poques vegades organitzada: una milla en pista. En concret a Sta Coloma es tracta de donar 6 voltes + 109,35m ja que el perimetre es de 250m. La cursa es feu a la tarda i hi hagué diverses sortides segons categories: infantils, femenines, veterans A i B, seniors populars, A i B, etc. La prova absoluta fou guanyada en categoria masculina per Driss Lakouhaja, conegut de tots vosaltres: fou una cursa tàctica que tingué dos moments principals, cap al 800m quan es formen dos grupets i en fila índia queden a davant en Driss i l´atleta del FILA Claudio Cazorla (Claudio al davant) i els darrers 150m quan en Driss decideix anar-se´n sol cap a la victòria. També foren entretingudes les altres curses i totes tingueren moments finals emocionants que sempre creen afició entre els espectadors.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari