100 km Internacionals de Portugal.

0
48

Entre els catalans que hi participaren hem de destacar a la barcelonina Laudelina Franco, la qual s´imposa amb 8h50:21, a la portuguesa Alzira Lario i a la brasilera Cristina Santos. En categoria femenina aquest fou el podi. Hi prengueren part dones de Catalunya, Portugal, Brasil i Mexic. Pel que fa als homes, la representacio catalana fou delegada a l´internauta Manel Porte de Mollerussa, qui amb una meritoria 21a posicio es col.loca pel mig de la taula de classificats (10h57:23). La cursa fou guanyada pel brasiler Adilson Pereira (7h02:38), seguit del tambe brasiler Marcio Oliveira i el lleones ex-campio estatal de 100 km Jacinto Fernandez. Hi prengueren part homes de Catalunya, Espanya, Marroc, Portugal, Irlanda i Franca.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari