CAMPIONAT D´ESPANYA DE VETERANS

0
119

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de juny es celebrarà el Campionat d’Espanya de Veterans a les Pistes Municipals de Campclar de Tarragona, organitzat pel Club Gimnàstic de Tarragona – FAAC, conjuntament amb la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta serà la vuitena vegada que el campionat de veterans arriba a Catalunya. S’esperen unes bones jornades d’atletisme el dissabte en horari de matí i tarda i el diumenge en horari matinal, amb la seguretat d’una alta participació i un bon nivell de marques ja que hi ha una inscripció que supera els mil cent atletes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada