El millor atletisme català a Palafrugell

0
40

El proper diumenge dia 22 de juny les pistes d’atletisme de l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell seran seu de la final A del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS. A aquesta final estan convocats els 8 millors equips masculins i femenins de Catalunya, que són: EQUIPS MASCULINS – F.C.BARCELONA – INTEGRA 2 – A.A.CATALUNYA -UBAE – CARREFOUR – DOMINIQUES – J.A.SABADELL – G.E.E.GIRONÍ – C.A.MANRESA – GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL EQUIPS FEMENINS – F.C.BARCELONA – INTEGRA 2 – A.A.CATALUNYA –UBAE – C.A.MANRESA – G.E.E.GIRONÍ – C.A.VIC – J.A.SABADELL – GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL La competició es desenvolupa a programa complet i a un atleta per prova. Cada club només pot utilitzar a cada atleta en una prova i un relleu. Cal destacar la presència de dos equips gironins en ambdues categories, el GEEG i el GIRONA COSTA BRAVA- C.A.PALAFRUGELL. Les proves començaran a les quatre de la tarda i conclouran gairebé a les deu del vespre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada