El GEiEG no pot lluitar per l´ascens a divisió d´honor, perjudicat per les baixes

0
55

El GEiEG es va quedar sense l´ascens a divisió d´honor femenina, que si ja es preveia complicadíssim va quedar completament descartat per l´absència de tres atletes, Puri Cosgaya (aquesta, justificada), Laura Soriano i Laura Mayoral; aquest fet va deixar algunes proves amb una sola atleta i va impedir que es formés el relleu llarg. Tot i això, les atletes que hi eren van ser competitives i hi va haver diverses marques personals i actuacions destacades de Gemma Pagès, Marta Masferrer, Encarna Granados, Àgata Colomer o Maite Guerrero, Jèssica López i la majoria d´atletes juvenils o cadets.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari