Àngel Mullera (Lloret la Selva) fa la mínima per disputar l´europeu júnior

0
109

L´atleta del Lloret la Selva Àngel Mullera va aconseguir en un control disputat entre setmana fer el temps mínim per participar en els 3.000 obstacles del campionat d´Europa júnior, que es disputarà a Finlàndia del 24 al 27 de juliol. La federació demanava 9:05.00 i el temps d´Àngel Mullera en el control va ser de 9:03.29. El lloretenc havia fet anteriorment 9:07.79 en el Míting de Palafrugell i anteriorment també un 9:06.00 en el Míting de Gavà. Actualment, Mullera és l´únic corredor estatal amb la mínima aconseguida.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada