Blanco confia que la federació li farà lloc en els 3.000 m obstacles de la superlliga

0
33

Josep Lluís Blanco confia que el comitè tècnic de la Federació Espanyola d´Atletisme li farà un lloc en la prova dels 3.000 m obstacles de la superlliga de seleccions que es farà a Florència el dia 21, tot i que dissabte no va ser el primer atleta estatal en el míting de Sevilla, ja que Antonio Jiménez Pentinel el va superar en la darrera volta i la plaça seria per a ell. Blanco s´agafa al desig de Pentinel de no disputar gaires 3.000 obstacles: «Prefereix fer els 3.000 llisos. Va tenir una malaltia important i els obstacles deixen molt tocat», diu Blanco. El català Carles Castillejos va ser el primer estatal en els 3.000 m llisos a Sevilla i qui tindria, per tant, el dret de ser a Florència. Blanco defensa la presència de Pentinel en la superlliga per les característiques d´aquesta competició: «Les superlligues solen ser molt tàctiques, i en Penti és molt expert. És dels deu millors del món.»

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari