Josep Lluís Blanco s´erigeix en protagonista del míting de Palafrugell en batre el rècord gironí dels 1.500

0
83

El lloretenc Josep Lluís Blanco (Puma Chapín) va ser el protagonista del 12è míting internacional de Palafrugell en batre el seu propi rècord gironí dels 1.500 metres en una cursa resolta en l´esprint. El concurs de martell no va tenir el nivell previst, per l´absència dels màxims rivals de Moisès Campeny, Christophe Epalle i Vitor Dacosta; el de Riudellots es va imposar fàcilment, amb 73,55. La millor marca del míting la va fer Greg Richardson en 110 tanques (13.58).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada