Berta Castells torna a batre el rècord estatal de martell i el deixa en 65,70 m

0
84

La llançadora torrenca Berta Castells (Agrupació Atlètica Catalunya) va esmicolar ahir el rècord estatal de martell amb un llançament sensacional de 65,70 m aconseguit durant la tercera jornada de la lliga de clubs de divisió d´honor que es va disputar a la pista de Can Dragó de Barcelona. Castells va millorar el seu anterior rècord de 65 centímetres en el sisè i darrer llançament de la sèrie i també va batre el rècord del campionat, que ella mateixa ostentava des del 17 de maig amb un llançament de 64,90 m. La torrenca es consolida com l´estendart femení d´aquesta disciplina a l´Estat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada